0

En bok i veckan

Posted by Bina on 2011-08-29 in 2011 |

Jag har länge velat ha en rutin i mitt läsande. Därför tänker jag nu börja med att presentera “En bok i veckan” där jag visar upp vad det är jag planerar att läsa. Mitt mål är att fortsätta med detta och förhoppningsvis hinna med att läsa en bok i veckan.

Så, vecka 35, nu kör vi!

Eftersom det är första veckan sätter jag ribban lågt. Bridge to Terabithia (Katherine Paterson) är bara dryga 140 sidor, vilket inte lär vara något större problem att klämma på några dagar.

Baksidestexten:
It was Leslie who invented Terabithia – the secret country on an island in the dry creek. Here Jess could be strong, unafraid and unbeatable. When something terrible happens, Jess finds he can face grief and disaster better than he could ever have imagined.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.