0

E-böcker

Posted by Bina on 2011-04-04 in 2011 |

Jag har åter upptäckt tjusningen med bibliotek. Hur många böcker finns det inte som bara väntar på att bli utlånade till mig? Det är så enkelt att hitta böckerna på nätet, söka upp dem och låna hem dem, utan att behöva sätta foten utanför dörren! Förut var jag skeptisk mot e-böcker. Har alltid tyckt att det varit jobbigt att läsa direkt från datorn, men på något vis bryr jag mig inte längre om det.

Nästa vecka blir det nog att faktiskt ta mig till biblioteket och låna lite fysiska böcker att läsa på tågresan. Ska ju åka 11 timmar tur och retur och vara borta fyra dagar, så jag har tiden. Får se om lusten infinner sig också.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.