4

Att krama “andra”

Posted by Bina on 2011-08-13 in 2011 |

Vad gör man efter att ha läst en scen som är så hjärtskärande, känslosam och så full av lidande att man önskar att man kunde hoppa in bland sidorna och trösta den fiktiva personen? Tror jag har nämnt det förut, jag är den som sällan gråter när jag läser böcker, men nu var det faen nära. Och det värsta är att nästan halva boken är kvar. När man vet att det finns en sak som är oundvikligt, en sorglig sak som kommer att ske, då är det riktigt lidande. Allra värst är när även den fiktiva personen vet om det. Hur kan man plåga de så?

Tags: ,

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.