3

Så full av idéer

Posted by Bina on 2011-08-12 in 2011 |

Nu har jag kommit in i en sådan där period igen. Jag vill läsa, men när jag läser vill jag inte. Jag vill skriva, men när jag sätter mig med dokumenten vill jag inte. Jag vill se en film, men när jag tittar vill jag inte. Är det här någon form av masskramp?

Det är så mycket som snurrar i huvudet just nu. Det är inte så långt kvar innan höstterminen drar igång och jag känner bara ångest. Min ledighet denna sommar har gett mig mycket tillfredsställelse när det gäller skrivarfronten, men det känns ändå inte som att tre månader har räckt.

Borde jag dra ned på plugget? Om tre terminer är det tänkt att jag ska ta examen, men jag vet inte om jag kommer klara det. Har hänt så mycket med min psykiska hälsa de senaste två åren att jag inte är säker på att jag någonsin kommer klara av någonting. Inför varje läsår har jag varit tvungen att bråka med CSN om läkarintyg om det ena än det andra. Nu senast handlar det om att jag var frånvarande nästan hela vårterminen pga envisa halsinfektioner och jag har fortfarande inte skickat in pappren. Undrar om de tröttnar på mig snart?

Något jag definitivt borde göra snart är att ta mig ner på stan och lämna in biblioteksböcker. Och betala förseningsavgift.

Tags: ,

3 Comments

  • Fia Filur says:

    Åh vad jag känner igen mig! Jag är likadan just nu. Har skrivit ett manus ganska klart, men orkar inte ta tag i redigeringen. Har en ny jättebra idé, men kommer inte igång. Vill läsa, har massa olästa böcker men finns ingen jag vill läsa. Vill skriva, men ändå inte.
    Har hunnit med mycket jag vill göra i sommar, men det känns ändå inte tillräckligt. Blir bara aldrig nöjd! Det är precis som att jag skulle kunna ha gjort allting lite bättre och snabbare hela tiden.
    Och jag måste till bibblan idag för att lämna böcker. Måste verkligen. Ska bara ta mig dit. Snart. Men inte just nu.

  • Fia Filur says:

    Bibblan hade stängt. Läste fel på sommaröppettiderna. Tankspridd…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.