0

När känslan kommer…

Posted by Bina on 2011-04-01 in 2011 |

Skrivarlusten finns där som aldrig förr, starkare än någonsin. Ändå vill jag inte skriva mer, vill inte riktigt avsluta. Det återstår bara att gå igenom manuset, låta människor i min närhet läsa det och sedan…

Gulp!

Kommer jag våga skicka iväg det? Kommer jag fortsätta ha sådan tilltro till min lilla bebis att jag bara kan släppa den? Bara sådär? Är jag verkligen så nära en av mina drömmar?

Plötsligt vill jag inte det. Det känns för snart, för nära inpå. Boken är långt ifrån färdig än med alla lösa trådar som ska tas bort eller bindas samman. Utfyllnadstext ska tas bort, men nya ord och meningar ska läggas till där det behövs.

Jag pratade om den saknade känslan i förra inlägget. Den börjar sakta smyga sig på. Panikartat. Panik är det jag känner, men även fortsatt tomhet. Jag har all tid i världen och kan skjuta upp det här. Ingen tidspress. Det är som sagt en hobby och inget yrke för mig. Än.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.