3

Tjatar vidare

Posted by Bina on 2011-08-19 in 2011 |

Hur vet jag hur karaktärerna ska reagera? Borde jag förvånas över vad de gör? Om de lever sitt eget liv, innebär det att jag har misslyckats?

Tags: ,

3 Comments

  • Om karaktärerna lever sitt eget liv är det väl snarast ett tecken på att du har lyckats 😉 Om man känner att “det där känns fel, han/hon gör inte sådär” är ju det ett tecken på att man har lyckats skapa en levande och trovärdig karaktär 🙂

  • Fia Filur says:

    Jag känner snarare tvärtom, att jag misslyckas för att karaktärerna gör precis det jag vill att de ska göra, att de inte är tillräckligt självständiga. Men samtidigt visar väl det att jag har analyserat de bra eftersom de gör som jag vill? Jag liksom trycker in de i en scen och leder de dit jag vill att de ska gå, och trycker på olika utlösare så att de reagerar så som jag vill att de ska reagera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.