0

Nu då?

Posted by Bina on 2011-03-31 in 2011 |

Jag är färdig med mitt manus, det som jag har kämpat med så länge. Jag trodde att jag skulle bli glad, överlycklig, springa runt och hoppa, skrika. Istället känns det som om jag bara hade skrivit en mening, som om jag hade börjat om. Tomhet. Tomt. Eko, eko.

Hohooo! Hallå, jag är klar! Någonting måste jag ju känna, eller?

Kanske hänger känslorna ihop med att jag just nu är inne på tredje penicillinkuren mot halsfluss och att jag har morfar (som är jättedålig) på sjukhus. Sorgen och lyckan tar ut varandra. Känslor alltså. Det suger. Ibland.

Får hoppas att det kommer senare. Min hjärna verkar ju inte vilja fungera som normalt nu i alla fall. Nu blir det till att skriva ut och gå igenom med rödpennan!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.