0

Nattfilm

Posted by Bina on 2011-07-25 in 2011 |

Inatt blev en sådan där uppesittarnatt framför TVn. Jag fastnade vid ett program, och när det var slut bläddrade jag vidare till nästa. Passade på att skriva när det var reklam, så det blev en hel del sådant. Och så började en film. Åh, herregud vilken film. Satt med ett stort leende i fejset genom hela. Så mycket feelgood-känsla! Synd att de inte visade den under normal sändningstid. Får ni chansen: för guds skull, se den!

Heter Kinky Boots, handlar om hur en son ärver sin fars skofabrik. Vad han inte vet är att de är på gränsen till konkurs och han tvingas avskeda många. Men så får han kontakt med Lola, en kvinna som bara vill bli accepterad av samhället.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.