5

En kvinnas list

Posted by Bina on 2011-07-27 in 2011 |

Elene grabbed an apron from a hook and looked at Kylar with a predatory gleam in her eye. “Oh, no. Not me,” Kylar said.
She looped the apron over his head and pulled him close slowly and seductively. She was staring at his lips and he couldn’t help but stare at hers as she wet them with her tongue. “I think,” she said, her voice low, her hands gliding across his sides, “that …”
Uly coughed loudly, but neither of them acknowledged her.
Elene pulled him against her, her hands on the small of his back, her mouth tilting up, her sweet scent filling his nostrils. “… that’s much better.” She yanked the apron knot tight behind his back and released him abrubtly, stepping back out of range. “Now you can help me. Do you want to cut the potatoes or the onions?” She and Uly laughed at the outrage of his face.
Shadow’s Edge av Brent Weeks

Jag var bara tvungen att dela med mig av denna klockrena scen. Så fantastisk rolig när man vet att Kylar i själva verket är yrkesmördare.

Tags:

5 Comments

 • boktycke says:

  Haha, så roligt. Är det andra boken i Night Angel serien? Har precis läst klart The Way of Shadows och tyckte att den var bra (fast väldigt många karaktärer och för mycket pov-hoppande).

 • Bina says:

  Japp, andra boken, precis i början ^^

  Tycker också det är väldigt mycket pov-hoppande, men jag tycker historien är så bra så jag ser det genom fingrarna. Håller på och läser andra boken nu och hittills tycker jag den är bättre trots alla personer. Ibland måste jag bläddra tillbaka för att komma på vem det är jag läser om nu, men det börjar sjunka in bättre än med första boken.

 • boktycke says:

  Har du läst Locke Lamora böckerna av Scott Lynch? Det har bara kommit ut två i en serie på åtta böcker men båda är skitbra. Om alla böcker håller samma kvalité så lär det nog bli min favoritfantasyserie. Handlar iaf om den unga mästertjuven Locke och hans kupper. Locke är bara så härlig, mycket häftigare än Kylar :p

  • Bina says:

   Ska hålla utkik efter dem. Älskar karaktärer som måste smyga och använda huvudet, skiljer sig så mycket från smash-and-bash-karaktärer som bara använder muskler ^^

   • boktycke says:

    Åhh då kommer du att älska Locke, han är bara så himla smart. Jag har fått rysningar över hur genomtänkta hans planer är. Näh, Locke är nästan så långt ifrån den stereotypiska hjälten man kan komma. Han är helt värdelös på att slåss men han har en sån himla tur. Finns scener i bok två som jag fortfarande fnisser åt när jag tänker på dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.