6

Sådan matte sådant husdjur?

Posted by Bina on 2011-07-28 in 2011 |

Om det är någon därute som tycker att den har ett konstigt djur hemma, ett djur som beter sig knasigt och det är tydligen helt normalt för det djuret, ta er då en extra titt på min katt och säg om det är ett normalt beteende:

Här ligger hon då och myser bredvid mig när jag skriver i soffan. Lägg märke till det extremt bekväma stöd baktassarna ger.

Jahapp, det är inte lätt att få alla snören rätt när man väljer att sova under fransgardinen vid balkongdörren.

Så fort matte ska iväg ska hon alltid gosa ned sig i mattes väska, bara för att göra allt nytvättat alldeles katthårigt igen.

När jag pluggar, eller på annat sätt lägger ifrån mig datorn, är katten där direkt för att säga: “Stopp! Inget mer skrivande för dig idag inte! Nu ska vi gosa!”

Att tränga sig ner i korgen där frukt brukade vara är ju en annan favorit. Här måste också nämnas att korgen enbart är 2-3 dm i diameter, så tränga sig ner har en viss innebörd.

Kartonger är annars en stor favorit. Är det inte för lite utrymme så ska det vara för mycket. Här i lådan vi använder för pappersinsamlingen.

På senare tid har hon blivit lite sneaky-peaky att hon själv klarar att pilla upp dörren till linneskåpet, rör runt lite grann och hittar sig ännu en skön sovplats. Andra hyllan nedifrån är officiellt hennes nu.

Påminner om första bilden kanske?

Och när matte inte ser passar vi på att dricka från hennes vattenglas. Andra drycker som slinker ned är chokladdryck, te och kaffe. Matte säger: Blä!

Bara en riktigt avslappnad katt kan ramla ned när hon sover. Här är hon på soffans ryggstöd och på väg ned mot avgrunden (aka golvet).

Det finns några få ställen då jag fångar henne och faktiskt kallar henne helt normal. Men då ligger hon förstås mitt på golvet …

… eller med nosen nedtryckt mot soffan.

Sambon säger att jag inte är så bra på att sova normalt jag heller. Tydligen tar jag upp 160 cm av sängens bredd och han får 20. Fast han får skylla sig lite själv när han vägrar putta bort mig. Säger bara att jag grymtar argt då.

Tags:

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.