0

“Vicke tjöt om biin”

Posted by Bina on 2011-07-19 in 2011 |

Det blir ombesiktning idag, hoppas att de förbannade dämparna blir godkända. Drömde om att besiktningsmannen påpekade att allt satt snett (hur nu det skulle gå till) men att de var snälla nog att ta ut och fixa till det. Snabbt gick det också. Inte några timmar som jag och sambon slet med. Dämparjävlar. Undrar om någon kommer tro på min historia att jag fick en hylsnyckel smashad i ansiktet och att det var mitt eget fel?

Sedan när jag kommer hem kanske jag ska ta tag i de där sommarpluggsprojekten. Känner verkligen inte för att skriva något sådant nu, inte när jag har ett manus att titta igenom som jag inte ens har öppnat på lite över en månad.

Åhå, kom på en massa saker jag har att göra. Måste man verkligen göra allt tråkigt också?

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.