4

Åh!

Posted by Bina on 2011-07-11 in 2011 |

Det är något märkligt med känslan jag får efter att jag avslutat en bok. En förbannat bra bok, dessutom. Till och med slutet på en serie. Jag blir alldeles tom, vet inte vad jag ska göra, vad jag ska tänka, om jag överhuvudtaget borde tänka. Sedan slår det mig. Jag kommer aldrig, aldrig aldrig, ALDRIG kunna skriva någonting liknande. Lika bra att ta bort allt jag har på en gång, för ingen kommer vilja läsa det jag skriver. Just nu är allt så dåligt och osammanhängande. Lösa trådar hit och dit, för lite beskrivet, för mycket dialoger…

Men, det är en dag imorgon också. Förhoppningsvis.

Tags: , ,

4 Comments

 • Fia Filur says:

  PRECIS så kände jag efter att ha läst LS också. För det första var jag alldeles förstörd för att tvingas skiljas från världen och karaktärerna och för det andra kände jag mig oförmögen att skriva på flera dagar. Jag kan ändå aldrig åstadkomma sådan magi. Men sen kommer önskan och viljan att skriva något bra och så sitter jag där och försöker igen…
  Och så längtar jag till Bloodlines. Mead har även lovat att skriva en novell om Rose och Dimitri när de hälsar på hans familj i Ryssland. Ser fram emot det.

  • Bina says:

   Jag tycker att boken inte riktigt avslutade allt. Det liksom saknas några trådar som jag ville ha en liten hint om, ex att Dimitri måste hälsa på sin familj, hur ska de egentligen göra med Jill (förutom att skydda henne), hur kommer Lissa försöka styra upp allt, vad hände egentligen senare med Adrian och Eddie, och sist, hur kommer Rose klara sig utan bandet?

   Tycker att det kunde vara åtminstone ett kapitel till som förklarade detta eftersom jag tycker det avslutades så tvärt. Vet du när Bloodlines kommer?

 • Fia Filur says:

  Men jag tror att det medvetet var skrivet så eftersom Bloodlines kommer att handla om Adrian, Eddie, Jill och Sydney! Så jag har fattat det som att det kommer fortsätta rätt av där det slutade, bara att Rose inte berättar längre. Minns inte, men kanske 23 aug eller nåt, i slutet av aug iaf. Och det med familjebesöket kommer i en novell.

  Om det inte kommit en spin off till serien så hade det inte varit ett bra slut enligt mig. Gillar inte sådana lösa trådar, men nu var det okej tycker jag eftersom det måste finnas lite spännande grejer att undra kring de karaktärerna den nya serien ska handla om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.