2

Pressar vidare

Posted by Bina on 2011-07-08 in 2011 |

Igår var det sol. Alldeles för mycket faktiskt. Det resulterade i att jag istället för att ligga på mage vid en sandstrand nu försöker sitta inne i skuggan så inte ryggstödet skaver för mycket. Fantastiskt vad bränd man kan bli på ett par timmar med solskyddsfaktor 20. Får väl ta och skaffa hem 50 istället, det som bara små barn använder. Vattensäkert och allt. Fast jag badar inte.

Sedan har jag ett dilemma. Skriver mycket nu. Datorn har registrerat 49 095 ord nu (runt 50 000 var ju målet), men det finns annat som drar i mig lika mycket. Så, Last Sacrifice eller fortsätta skriva?

Hittills har det varit lite pö om pö. Skriva, läsa, läsa skriva. Men på det sättet kommer jag inte framåt med något av det.

Tags:

2 Comments

  • Fia Filur says:

    Åh vad svårt! Skriva är ju alltid det bästa, men LS är ju sååå bra 🙂 Om du skyndar dig att läsa ut den så kan du skriva sen efteråt. Så slipper du vänta på att få reda på hur det går för Rose och Dimitri.

    • Bina says:

      Har kommit nästan halvvägs nu i LS och det är svårt att lägga ifrån sig boken, men skrivandet kallar. Är ju nästan färdig och vill verkligen avsluta det här snart, men … läsa är också ett behov!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.