0

Jag ser målsnöret. Nästan.

Posted by Bina on 2011-07-06 in 2011 |

Minns hur jag öppnade ett nytt dokument den 27 mars efter en idé från några lösryckta meningar. Jag ville så gärna skriva min egna historia där de orden fanns i den ordningen. Det var så det började.

Nu, så här 43 371 ord senare är jag nästan färdig. Siktar på runt 50 000 denna gång. Det lär inte vara sådan lång tid kvar eftersom tre fjärdedelar av manuset är skrivet under de senaste tre-fyra veckorna. Under den värsta perioden (eller kanske den bästa?) skapade jag 70 sidor på en vecka. Det har lugnat ned sig nu, men går fortfarande fort.

Åh, vad det är skönt med “sommarlov”!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.