1

Inspiration

Posted by Bina on 2011-07-05 in 2011 |

Det var fint i helgen. En bra bok utläst, bra sällskap och fin utsikt. Vill bara springa nedför berget, rulla i det höga gräset och glömma bort alla måsten. Kom hem med bara ett (!) knottbett trots alla myggsvärmar. Myggor gillar inte mig, brukar bara få runt tio bett totalt varje sommar så det är bara att börja räkna nu. One gone, nine to go, typ.

Det jag egentligen tänkte skriva var att jag hade skummaste drömmen på länge inatt. Den var så konstig att jag efter att ha vaknat var tvungen att reda ut vad det var som var så fel. Och så kom jag på det. Tänk er att ni läser första boken i en serie, men att den aldrig får ett riktigt slut innan den är slut. För mycket lösa trådar, ingenting som blir löst. Det var så min dröm var.

Och jag började spåna. Hur skulle det ha slutat om jag fortsatte drömma? Vilka ledtrådar har jag? En ny idé väcktes och jag har skrivit upp stora delar av den. Tankarna är fortfarande färska och det kliar i mig att börja, men jag har lite annat att göra innan. Nästan färdig med första utkastet på projektet jag skrev om för ett litet tag sedan. När det är gjort kan jag börja med det nya.

Tags: , ,

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.