0

Skvättskriva

Posted by Bina on 2022-01-30 in 2022 |

Det är inte svårt, inte egentligen. Men att finna tiden, harmonin och ett hörn där man inte blir störd av barnen är en utmaning. Min äldsta är snart fyra år och mitt uppe i frågeåldern. Han är väldigt bra på att underhålla sig själv under stora delar av dagen, men ibland vill han ha den där uppmärksamheten som bara en förälder kan ge. Och ibland bråkas det med lillasyster som nyligen fyllt två. På det finns även tvillingarna som nu är fem månader. De är inne i en period av missnöje då de upptäckt att världen är rätt stor och när man inte kan ta sig fram på egen hand vill de hemskt gärna sitta i knä hela dagen.

Jag är van vid att skvättskriva, dvs skriva lite här och där när tid finnes. Jag har en anteckningsbok i sovrummet, en i vardagsrummet och sedan finns alltid mobilen (även om jag drar mig för att göra digitala anteckningar – det tar en sådan evinnerlig tid!). Men på senare har det knappt funnits mer tid än så. Att bara skriva för hand är kul och avslappnande, men målet är ju att få ihop allt till en text och inte bara skvättar. Det blir ju lite som att kissa under graviditeten, ofta och lite för varje gång, men den gången allt kommer är bara lättnad.

Ett av barnen kommer och visar “kloffloo”

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.