0

Helgfrågan v32

Posted by Bina on 2019-08-09 in 2018 |

Mia fortsätter att ställa sina helgfrågor och jag har ambitionen att hålla igång med svaren :).

Vilken bok ser ni framemot att läsa i höst?

Åh, jag har så mycket på gång i huvudet samtidigt. Mitt hemmabibliotek är fortfarande fyllt av spännande och lockande böcker som jag länge velat sätta tänderna i. Allra mest ser jag nog fram emot att läsa klart de serier som jag påbörjat, men exakt vilka dessa är måste jag göra en lista på. Minns inte just i skrivande stund vilka. Gravidhjärnan ställer till det med en…

Vad ska ni göra i helgen?

Jag kanske ska ta tag i den ovan nämnda listan…

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.