1

God fortsättning!

Posted by Bina on 2019-01-01 in 2018 |

Åh, jösses!

Just nu känns det som om 2018 bara sa swoosh! Vad hände? Har jag verkligen åstadkommit någonting?

 • Jag minns att någon gång i början på året så födde jag tydligen barn och nu är han nästan nio månader gammal.
 • Jag har tydligen också skickat manus fram och tillbaka till testläsare samt läst testläsares manus.
 • Jag har strukturerat om (och skrivit) en synopsis för en av alla serieprojekt jag har, samt gett namn åt samtliga delar.
 • Jag deltog i NaNoWriMo 2018 och kom väldigt långt.
 • Vi renoverade badrummet så att jag fick baaadkaaar lagom till de värsta foglossningarna och värkarna satte igång.
 • Vi (läs: bästa maken) ordnade med staket på tomtens framsida (och diverse andra nu-har-vi-hus-vi-måste-fixa-med-grejer).
 • Jag har bebismyst i massor.
 • Jag har sorterat in böckerna i hemmabiblioteket i en app (för övrigt 628 böcker inlagda, ordning och reda).
 • Jag har rensat ut dubbletter (typ 30st) och lyckats göra mig av med 3st av dem.
 • Vi har planerat för pentryt (aka min lilla skrivhörna i direkt anslutning till hemmabiblioteket). Väggarna ska putsas och målas, golvet ska få en mysig heltäckningsmatta, möbler är inhandlade, liten diskho ska byggas, anslagstavla ska göras. Färgerna kommer i stort att växla mellan mintgrönt och brunt.
 • Jag har virkat mängder med grejer. Bebisfilt, snutte, diverse gosedjur, flertalet sjalar. I julklapp fick jag en hel låda full med nytt garn att ta tag i. Skämtsamt blev det; “Älskling, jag är med garn…”

Så, tydligen en hel del gjort på ett år som känns som värsta hemmasittaråret. I morgon börjar jag jobba igen med förhoppningar av att det knappt kommer märkas att jag varit borta i över ett år. Ny avdelning, nygamla arbetskollegor. Får hoppas att det håller i sig.

Tags: ,

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.