0

NaNoWriMo 2018

Posted by Bina on 2018-12-09 in 2018 |

Jag måste säga att jag känner mig sjukt stolt över min prestation under årets Nano. Även om jag inte kom i mål är det trots allt 34 000 ord som jag kanske aldrig hade skrivit om det inte vore för detta event. Nu har jag en ganska bred grund för redigering och planering att arbeta vidare med.

Titta bara vilket flyt jag hade under ganska många dagar i rad!

Nu återstår några veckor kvar av det här händelserika året, i januari går jag tillbaka till jobb efter mer än ett år på hemmaplan. Sjukskrivningar, föräldraledighet, testläsare, skrivpepp, redigering och sedan ett väldigt bra NaNoWriMo. Undrar hur 2019 kommer se ut?

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.