0

Varulven (Shock-o-ween!)

Posted by Bina on 2018-10-16 in Case, David, Shock-o-ween! |

31 dagar till Halloween, 31 dagar med gamla chock- och skräcknoveller. Korta berättelser med korta recensioner.

2nd in line, Varulven (1971), 3 noveller

Novell #3

Varulven – David Case

Efter faster Helens död lämnas huset till hennes närmaste släkting. Släktingen genomsöker huset efter värdefulla saker och hittar en dagbok skriven av Helens man. I dagboken skriver mannen om sin sjukdom, en sjukdom som går i släkten. En gång i månaden kryper odjuret fram inom honom och han gör allt för att inte låta det ta över.

Det är inte hemligt att det handlar om en varulv, även om det inte nämns i novellen. Den är skriven i dagboksform, så allting som läsaren får veta är saker som redan hänt. Första halvan var otroligt tråkig och långsam för att senare ändra karaktär och faktiskt bli helt okej i slutändan.

Betyg: 6

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.