0

Det här med tidslinjer

Posted by Bina on 2018-09-08 in 2018 |

Jag är sämst på tidslinjer. Jag vet att jag borde göra en för att enklare hålla reda på vad som händer, men jag är verkligen helt lost i hur man gör en tidslinje. Och jag blir inte klokare av att googla. Jag vill inte använda något program. Jag vill inte göra ett diagram. Jag kan inte med rader och kolumner. Hur jag än ser hur andra gör är bara förvirrande. Eller nej, det är inte riktigt rätt för jag förstår ju. Det handlar mer om att jag inte tycker det är intuitivt nog.

Jag har aldrig gått efter en tidslinje eftersom det är inte så jag skriver. Jag utgår för det mesta efter en känsla, en idé på bara en rad, en situation. Därefter skriver jag på. Det är först under redigeringen som jag går in på djupet. Det är då jag får en större överblick över vad det är jag faktiskt skrivit. Det är då jag utvecklar karaktärerna, ändrar delar av händelseförloppet och lägger till.

Det här med tidslinjer… Det är nog kanske inte för mig? Inte i planeringsstadiet i alla fall.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.