0

Idag, en ny dag

Posted by Bina on 2018-09-07 in 2018 |

Som jag skrev igår har jag skickat mitt low fantasy-projekt till testläsare. Det är första delen av fyra planerade, men just nu känner jag mig inte alls sugen på att fortsätta med del två. Jag är mättad. Jag har ändå ett dokument med ca 40 sidor av kronologiska händelser samt att sista kapitlet redan är färdigt, så jag kanske kan ta en paus från den här världen ändå?

Jag har valt att istället titta på mitt andra lite större projekt, det där som är urban/paranormal. Det finns några få frågetecken, små detaljer som ska justeras innan jag är redo att släppa iväg även det. Jag kanske rent av skickar det till förlag, trots att uppföljare inte ens är i närheten av färdigplanerade. Jag har ett hum om vart det är på väg, men det är ingen rak linje. Däremot gillar jag manuset som fan. Det är kort, går fort och skapar lite pirr i magen.

Det vore ju häftigt att någon gång avsluta en serie. Jag har skrivit många utkast och färdigställt en del manus, men att fortsätta bygga på en idé som ska hålla genom ett visst antal volymer kan vara lite kruxigt. Lite svårt, faktiskt.

Nej, jag behöver sortera mina tankar, fundera över vad jag ska satsa på för stunden. Jag kanske bara behöver invänta svar från testläsare för att få en nytändning?

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.