0

Backup

Posted by Bina on 2018-08-31 in 2018 |

Jag är väldigt nöjd med min dator. Den har ett skönt tangentbord, bra batteritid och en alldeles perfekt storlek på skärmen. Jag vill inte att någonting ska hända min dator. Det är där jag tillbringar mycket tid att skapa mina världar. Det är där jag gör research över sådant jag inte riktigt vet någonting om. Det är med den jag skriver recensioner och bloggar.

Fick en mindre chock idag. Skulle göra en helt vanlig uppdatering, så jag sätter den på reboot och väntar. Men jag kommer inte tillbaka till skrivbordet. Istället står där att det uppkommit ett fel och efter det en lång errorkod. Jag trippade in till maken (aka teknikgeniet, min egna datorsupport) som fixar och konstaterar följande; det är antingen fel på RAM-minnena, innehåller korrupta filer eller så är hårddisken på väg att krascha.

Gulp (springer för att säkerhetskopiera filer).

Jag hade ändå turen att den startade upp igen så snällt som den gjorde. Det hade kunnat vara helt kört. Jag är ändå relativt duktig på att hålla mina filer i kopior på olika ställen, men just nu var det nog två veckor sedan jag gjort någonting. Och just de här två veckorna har jag gjort jättemycket.

Jag vill bara säga det till er andra där ute – kom ihåg att kopiera era filer! Man kan aldrig riktigt lita på datorer…

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.