0

Förbereder november

Posted by Bina on 2018-08-26 in 2018 |

Förra året hade jag uppehåll, men i år tänker jag vara med i NaNoWriMo igen. Håller på att lägga upp en synopsis och har redan början, mitten och slutet klart för mig. Bara utfyllnad som ska göras och tänkas på, ordning händelser sker samt vad som driver karaktärerna framåt.

Det blir för ovanlighetens skull en YA med inspo från mitt eget liv. Det är väl egentligen så det sägs vara bäst att göra? Att gräva där man står.

Insåg tidigare idag när jag höll på med upplägget att jag ganska enkelt kom upp i nästan tre sidor. Tog bara någon timme, och det med en sovande son i bärsele. Men det hårda jobbet kommer ju som vanligt i november då jag ska utveckla mina hittills 2000 ord till över 50000.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.