0

Hur det går i skrivstugan

Posted by Bina on 2018-07-22 in 2018 |

Det här med att skaffa barn och samtidigt ha en hobby som kräver mängder med tid för att ens komma lite granna framåt har hittills inte gått så mycket hand i hand. Jag har haft fullt upp med att försöka sova när bebis sover, hitta luckor att snabbduscha (eller överhuvudtaget hitta tid till toalettbesök), kompromissat om när på dygnet det passar bäst att vara vaken… Min son tar all tid, men då och då kommer tillfällen där tid faktiskt existerar. Min man har dessutom semester nu ända till slutet av augusti så att fördela tid att vara lika mycket med vårt barn blir lite lättare.

Nu börjar vi dessutom ana ett slags mönster i mat- och sovklockan hos sonen och bara nu under ett par veckors tid har det redan känts mycket enklare.

Så. Jag har börjat få grepp om skrivandet igen. Jag har öppnat dokumenten och läst igenom lite hastigt, funderat ut hur jag ska gå vidare. Jag har hunnit skriva en kortfattad synopsis för en kvadrologi, fått en bättre överblick hur fasiken det här ska gå ihop samt beslutat över vilka delar som måste bort. Jag ska göra en ordentlig tidslinje där jag sätter upp scener som måste skrivas, markera in vad som redan hänt och lägga till vad som saknas. Jag har dessutom fått en gratiskurs av Ann Ljungberg (ett erbjudande som skickades ut via mail då jag prenumererar på hennes nyhetsmail) om att skriva en serie som jag ska gå igenom.

Jag ska även se över böcker att hinna läsa innan maken går tillbaka till sitt jobb. Själv är jag ju hemma resten av året, men det är väl egentligen nu som jag har som mest tid att få saker gjorda.

I’m back again!

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.