0

Några klara, men söker vidare

Posted by Bina on 2018-01-09 in 2018 |

Det titeln på inlägget syftar till är läsutmaningar. Jag har hittat igen både kaosutmaningen och bokutmaningen för året (som går att komma åt här eller via drop down-menyn “Utmaningar”).

Som vanligt kommer jag lägga mest krut på kaosutmaningen, och jag måste vara helt ärlig här; den brukar oftast vara roligast. Det och det faktum att jag behöver lägga fokus på en utmaning för att överhuvudtaget ta mig igenom någonting. Jag kämpar ju lite mot klockan här när det kommer till både läsning och skrivande på grund av snart ankommande bebis.

Ett personligt mål jag sätter för det här året blir att läsa 26 böcker. I snitt borde jag klara av att läsa en bok per två veckor. Borde. Det återstår såklart att se hur det går, det är ju bara den 9e januari än så länge och jag har hittills inte läst en enda bok för året.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.