0

Läsa böcker

Posted by Bina on 2011-03-19 in 2011 |

När jag var liten brukade jag gå till biblioteket flera gånger i veckan. Det hände att jag lånade hem ett flertal böcker och läste dem parallellt med varandra. Det har jag aldrig haft problem med. Min mamma brukade skratta åt min bokhög som låg till höger om kudden. Jag sov med mina böcker, inte som med gosedjur, utan jag ville ha dem nära så att om jag vaknade mitt i natten kunde läsa ett kapitel om jag ville.

Under de senaste åren har jag nästan glömt bort hur roligt det är att läsa nya böcker, eller i alla fall böcker som jag inte har läst förut. Jag har beslutat mig för att ta tag i detta med ett nyårslöfte. Läsa fler böcker. Hittills har det gått bra. Har redan läst ut en tjockis på 600+ sidor och är halvvägs igenom en annan på nästan 200. Det är mer än vad jag läste under förra året (då räknar jag inte med hur mycket jag lägger ned på att läsa om Harry Potter-serien varje år).

Så, i framtiden planerar jag för att några recensioner ska komma upp här.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.