0

Nytt år, nya tag

Posted by Bina on 2018-01-08 in 2018 |

För snart ett år sedan skickade jag in ett manus till olika förlag. Tillbaka har det bara kommit standardrefuseringar och under året som gått har jag redigerat (mest i huvudet) och haft möjlighet till ytterligare testläsare. Jag har vridit och vänt på historien, försökt hitta ett fokus som kanske inte varit så tydligt innan. Peppen är tillbaka och jag har faktiskt öppnat manuset igen för första gången sedan typ september. Började med att radera 23 000 ord…

Nu har jag eventuellt lite drygt två månader kvar innan bebis kommer och jag har tänkt göra det bästa av tiden. När jag ändå är sjukskriven på grund av foglossningsbesvär har jag ändå inte något större val än att vila. Hittills har jag virkat en hel del (bland annat julklappar, filt, korg, snutte m.m.), men jag har saknat skrivandet så himla mycket. Hur mycket är fysiskt möjligt att göra på två månader? Kan jag redigera manuset igen och hinna skicka iväg det till förlag?

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.