1

28 oktober 2017

Posted by Bina on 2017-10-28 in 2017 |

Jag har haft ett långt uppehåll från både mitt skrivande och min läsning. Det hände ju lite saker i somras som har tagit mycket på energin. Min man bröt armen just efter att vi flyttat till huset och rehabiliteringen efter operationen har varit lång. Samtidigt fick vi reda på att jag är gravid och har därefter mått ganska pyton. Kräkningar och ett mycket större sömnbehov tog alla krafter jag hade efter jobbet, men nu mår jag bättre. Nästa vecka kör vi dessutom RUL och får se vår lilla bebis för första gången.

Och det där biblioteksbygget… Till jul hoppas jag på att äntligen kunna stapla in mina böcker i hyllor. Kommer säkert att uppdatera under november och december hur det går.

I år blir det heller ingen NaNoWriMo på grund av ovan nämnda anledningar. Det känns både vemodigt och skönt. Jag har inte planerat för någonting och att slippa känna pressen att producera text utifrån noll lättar lite på hjärtat. Samtidigt blir det första året på många år som jag inte deltar.

Det jag däremot vill försöka hinna med innan årets slut är att få upp några till recensioner. Trots att läsningen i stort sett varit obefintlig har jag ändå läst, bara inte orkat göra någonting mer av det. Nu när jag dessutom fått en ny fin laptop som mer passar mina behov kommer det förmodligen bli lättare att sätta sig ned med texter igen.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.