2

Redan juli?

Posted by Bina on 2017-07-01 in 2017 |

Då är det ju typ snart november. Och vad händer då? Jo, nämligen fortsättningen på manuset jag skrev under 2016 års NaNoWriMo:

Trollkarlen böjde sig framåt som om han skulle till att kräkas, men det var bara oljud.
”Urk, smakar fortfarande som en kattlort”, kraxade han och hostade sig till rak rygg. ”Vad kan jag hjälpa er med?”

Baserad på vår D&D-campaign, del 1 av 3. Synopsis finns redan (duh, det är ju det som är campaign:en). Jag var smart nog att skriva ned allt under året vi spelade. Det enda jag egentligen behöver göra innan jag påbörjar storredigeringen av detta manus är att komma på ett awesome namn till karaktären som baseras på min spelare Molly. Det är kanske inte så passande för en paladin. Tjuven och druiden har båda fått andra (mycket) bättre namn.

Tags: , ,

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.