2

Det här med motivation

Posted by Bina on 2017-05-08 in 2017 |

Det har varit lite tungt på sistone. Jag vill skriva om, skriva nytt och redigera, men att vänta på svar från förlag tycks ha satt en mental spärr i huvudet. Det går trögt. Jag sitter inte ens med mina projekt längre. Jag behöver någon slags nystart. En boost.

Vi ska flytta till hus vid månadsskiftet. Där finns plats för ett bibliotek. Jag har till och med ett litet pentry i anslutning till “biblioteket” som jag ska göra om till skrivarlya. Har spanat in en sekretär som förmodligen precis kommer passa mellan det lilla utrymmet dörr och vägg.

Det är inte bara skrivandet som går segt, utan även läsningen. Jag har så många böcker här hemma som jag vill läsa att det liksom krockar och blir ingenting för att jag kan inte bestämma mig för vilken som jag är sugen på. Jag har packat nästan tjugo boxar med bara skönlitteratur (mannen står för två av dem, rollspelsböcker) och jag har sparat en handfull olästa för jag tänker i alla fall att ambitionen kanske finns där att plocka upp och läsa inom några dagar.

Annars är det många andra tankar som just nu upptar plats i hjärnan. Jag har fullt sjå i att planera ihop min blivande trädgård, vi ska måla en del inomhus, köpa möbler så att det inte ser så tomt ut (vi bor ju bara i en tvåa och flyttar till hus med 6 rum). Det jag faktiskt läser mycket av är trädgårdsböcker. Det är bara inte riktigt samma sak som skönlitteratur.

Over and out.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.