0

Två månader

Posted by Bina on 2017-03-15 in 2017 |

Titeln på inlägget säger säger allt – två månader!

Så länge har jag nu väntat på svar från de tre förlag som ännu inte svarat om mitt manus.

Det är fortfarande olidligt att vänta. Det finns så mycket som jag inte vet. Har de gillat manuset? Har de skickat det vidare mellan sig och diskuterar om beslut för utgivning? Eller har det hamnat mellan stolarna?

Så länge jobbar jag och livet gnatar på. Nu har jag även arbetat som färdigutbildad förskollärare i två månader. Fin avdelning, bra kollegor och härliga barn. Mycket bättre än vad jag vågat hoppats. Fast det är väl lite så med mitt yrkesval just nu. Jag har varit den som haft mycket av makten, den som faktiskt kunnat avböja flera anställningar och välja den som passade bäst.

Det var i november, samtidigt som jag skrev examensarbetet, som jag också var ute på flera arbetsintervjuer. Alla erbjöd tjänster, de flesta heltid och tillsvidare som jag ville. Förstår egentligen inte varför jag varit så nervös. Nu är jag mest skakis över att planera för och hålla i utvecklingssamtal.

Har inte skrivit så mycket, känns det som. Ändå har jag avslutat ett manus som jag påbörjade 2014. Redigerar. Småpillar lite. Jag vet dess styrkor och svagheter. Jag vet vad det är som måste utvecklas, ändras och tas bort. Energin är fortfarande inte riktigt där än, alldeles för mycket går åt till att tänka på det som jag skickat iväg till förlagen.

Men i huvudet skriver jag varje dag. I huvudet är historierna alltid närvarande.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.