4

Veckans bokbloggsfråga

Posted by Bina on 2017-02-13 in 2017 |

Alla hjärtans dag imorgon och på jobbet hade ingen av oss planerat in någon aktivitet. Som tur är hade jag lite planeringstid till övers att sätta ihop någonting som passar åldrarna 1-4 år. Carola vill å andra sidan veta om de bästa kärleksskildringarna vi vet.

Jag måste lägga korten på bordet och direkt meddela att jag inte läser kärleksromaner. Jag läser heller inte feel good-böcker eller komedier, spänningsromaner eller nobelpristagare. Jag är rätt tråkig, men jag verkligen älskar tragedier. Det ska kännas, det ska plågas och i slutändan ska det sluta olyckligt. Därav har jag inga specifika tips på skildringar som jag tror att Carola är ute efter. Men om det finns någon (relativt nyutläst) titel att reflektera över är det Diabolic av S.J. Kincaid. Den historien har en kärlek som inte nödvändigtvis behandlar kärleken mellan två tilltänkta partners, utan om vad kärlek överhuvudtaget kan vara. Det kan lika gärna vara till en vän eller familjen.

Annars finns också Vampire Academy-serien av Richelle Mead som jag läste för några år sedan. En av mina favoritförfattare.

Tags:

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.