0

Tvåan går framåt

Posted by Bina on 2017-02-05 in 2017 |

Eftersom jag fortfarande är rätt så insnöad i just den här världen har jag svårt att helt släppa taget. Just nu är det uppföljaren som gäller, och det går ganska bra. över 30 000 ord nu.

För övrigt måste jag bara lägga in några ord om det fantastiska yWriter (som jag tidigare skrivit om både här och här). Det är så himla smidigt! Det går att öppna flera scener från olika kapitel och skriva i dem om vartannat! Alltså, jag är helt jäkla nykär. Och det är alldeles gratis, utan reklam och fungerar felfritt. Jag organiserar allt som har med uppföljarna att göra i det här programmet. Istället för en synopsis skriven i ett vanligt ordbehandlingsprogram, har jag istället lagt det som olika kapitel. Lätt att överblicka och med ett enkelt klick hamnar man på rätt ställe.

Är du också en som skriver och inte har testat yWriter än tycker jag det är dags! Programmet är på engelska, men det är ingenting som hindrar den som använder det som jag gör.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.