0

Det här med väntan

Posted by Bina on 2017-02-03 in 2017 |

Jag måste ju vara världens minst otåliga människa just nu. Den femtonde januari är datumet jag förhåller mig till. Det var den dagen som jag skickade in manuset till olika förlag. Fem stycken, för att vara exakt. Alla gick att skicka in som pdf (plus i kanten till er!), men så finns det en utskrift som fortfarande väntar i en låda här hemma. Den ska också skickas iväg till det sista förlaget så småningom, förhoppningsvis inom en vecka.

Det som gör att jag känner mig så otroligt frustrerad just nu är dels en dunderförkylning som aldrig förr vandrat på denna planet, och dels att jag redan fått svar från två av förlagen. Det ena hälsade att de hade läst med intresse, men att de tackar nej till utgivning. Inte mer än en standardrefusering. Det andra hälsade att de tydligen varken ger ut till målgruppen eller den aktuella genren (det var lite mystiskt, men jag accepterar svaret). Nu inväntar jag fortfarande tre svar till (eller fyra, när jag väl får tummen ur att skicka med posten), och det är det är som är så olidligt. Jag vill ju få veta redan nu så att jag slipper fundera.

Under tiden skissar och skriver jag på fortsättningen, pimplar te med honung och käkar halstabletter. Jag försöker också hålla mig ifrån att öppna dokumentet som jag skickat iväg. Fokuserar på andra projekt ett tag.

Mannen blev efter läsning inspirerad (och peppad) till att göra en konceptbilder för omslag. Efter digitalisering och färgläggning blev jag sjukt nöjd. Han lyckades fånga känslan som jag är ute efter.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.