1

Det här med korrläsning

Posted by Bina on 2017-01-12 in 2017 |

Idag har jag påbörjat det sista arbetet med redigeringen. Jag har redigerat i stort sett under hela december och känner nu att det kan inte bli så mycket bättre än så här. Inte utan att ytterligare någon part får ta del av och läsa mitt manus. Därför har jag börjat korrläsa. Det är väl det sista jag kommer göra med det här. Allt annat är ju typ gjort.

Gulp.

Har inte riktigt fattat hur nära det är nu. Att korrläsa verkar dessutom gå relativt fort (gör nämligen mycket sådant redan under redigeringen – jag kan inte hjälpa det!), för jag har redan tagit mig igenom det allra första kapitlet. Efter det här ska jag skriva ut en lunta om 449 sidor, konvertera skrivdokumentet till pdf och sedan skicka in.

Gulp igen.

Sedan är det bara att hålla tummarna.

1 Comment

  • Jag kände precis så förra sommaren, eller förra våren, när jag insåg att manuset liksom inte kunde arbetas mer med. (Idag skulle jag säkert se saker jag önskat att jag gjort annorlunda, men då var jag klar/nöjd) Det blev en vända till förlag. Refuseringar förstås – knäppt att en hoppas och samtidigt räknar med att få nej. Men ändå. Jag gjorde det. Och jag fick ju trots allt en positiv refusering. Den lever jag på. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.