0

NaNoWriMo 2016, dag 29

Posted by Bina on 2016-11-29 in 2016 |

Idag kom jag i mål. Målet att skriva 50k ord är nu passerat. Jag skrev in mig som vinnare, men jag kommer nog att skriva lite till under morgondagen. Manuset avslutades med en scen som knöt ihop allting förvånansvärt bra. Jag är medveten om att det här är ett projekt som inte direkt osar perfektion, men det blev bra mycket bättre än vad jag hade hoppats på. Vissa delar hade jag bara inte lust med, och det har berott på en mängd olika faktorer, men det viktigaste är att jag höll ut. Nu finns ett manus som mer eller mindre hänger ihop från början till slut, någonting att arbeta på vid ett senare tillfälle då det har fått vila ett tag.

dag29

Jag är en vinnare av NaNoWriMo 2016!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.