0

NaNoWriMo 2016, dag 28

Posted by Bina on 2016-11-28 in 2016 |

Jag måste erkänna att jag är väldigt less på den här historien nu. Parallellt med NaNo detta år har jag även redigerat i det sista från det jag skrev under förra årets novemberutmaning. Det har delvis börjat komma tillbaka från testläsare (och ska vidare till andra) eftersom jag känner mig självsäker nog att skicka in det till förlag i vår.

Meeen, nu är det mindre än 1600 ord kvar innan jag kan lägga den här på hyllan och låta den ligga där ett tag. Har jag tur lyckas jag få in de sista orden redan ikväll, annars sker det nog någon gång under morgondagen.

dag28

Följ hur det går (mer “live”) via den här länken!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.