0

NaNoWriMo 2016, dag 23

Posted by Bina on 2016-11-23 in 2016 |

När det är så att man har ett helt manus att kasta ur sig på 30 dagar går veckorna så sinnessjukt fort, och jag inser hur mycket jag egentligen har kvar att skriva på den här berättelsen. Den kommer inte att vara färdig när orden når 50k. Inte 60k heller. Kanske vid 70k.

Jag har i alla fall satt upp ett nytt kortsiktigt mål om att nå åtminstone 45k till på fredag. Annars vet jag inte hur det här kommer att sluta… Det är snart dags för opponering och jag behöver läsa de andras examensarbeten vid sidan av det här skrivandet.

Längtar verkligen till januari då det är slut på allt det här (universitetsplugg alltså). Börjar jobba direkt och när man kommer hem är man fri att göra vad man vill. Jag kommer nog att börja läsa mycket mer skönlitterärt. Jag har saknat det.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.