2

Veckans bokbloggsfråga x2! (igen)

Posted by Bina on 2016-11-23 in 2016 |

Veckans-bokbloggsfragaJag är fortfarande helt upp i NaNoWriMo, så jag glömde helt enkelt bort att svara på förra veckans bokbloggsfråga. Och jag som tänkte att det var en fråga som var så himla intressant att besvara! Men men, ny vecka (även om det är onsdag) och här kommer både vecka 46 och 47 från Carola:

Hur länge har du bokbloggat? Vad var det som fick dig att börja? Har du några tips att ge till de nya bokbloggarna, kanske finns det något du ångrar att du gjort eller inte gjort under årens lopp eller har du kommit på några smarta knep som du önskar att du visste redan när du började blogga?

Jag startade bloggen i februari 2011 eftersom mitt intresse för skrivande var så stort att jag inte längre kunde sitta tyst med mina tankar. Jag behövde en plats där jag kunde ventilera mina idéer och ha chans till att utveckla mitt skrivande. Från början var det tänkt att enbart vara en skrivblogg, men eftersom mitt läsande intresse också är stort har jag även gjort en del recensioner av de böcker jag läst. Jag önskar att jag hade recenserat varenda bok jag läst sedan bloggens början, men så flitig har jag inte varit. Det är kul att gå tillbaka i de recensioner jag har för att återuppleva bra (och, enligt min mening, dåliga) titlar. Jag önskar också att jag redan från uppstarten visste att man kunde kontakta förlag för recensionsexemplar.

Brukar du lyssna på podcasts? Har du några tips på podcasts som handlar om böcker och skrivande som man bara inte får missa? Vad använder du för app för att lyssna och hålla koll på dina podcasts? 

Jag är inte så mycket av en lyssnare, utan läser mer bloggar och så än lyssnar på poddar. Men det finns en podd (som jag skrivit om tidigare) som jag regelbundet återkommer till. Den håller fortfarande samma kvalitet som när jag nämnde den sist. Har ni andra några förslag på vad en skrivande själ kan tänkas vilja lyssna på?

Tags:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.