0

NaNoWriMo 2016, dag 22

Posted by Bina on 2016-11-22 in 2016 |

Idag var dagen som jag trodde att jag skulle nå 40 000-strecket. Nästan, säger jag bara. Snubblar lite på mållinjen, men ögonen tittar i kors så jag tror jag gör bäst i att lägga mig nu. I övrigt har det varit en väldigt bra skrivdag. Jag funderar just nu över en fördjupningsscen som jag är mitt inne i och lär känna en av mina huvudkaraktärer mycket mer. Egentligen vill jag bara fortsätta på den scenen ett litet tag till, för den satte sig verkligen i huvudet. Är det verkligen bra att avsluta ett flow när det väl infunnit sig?

dag22

Följ hur det går (mer “live”) via den här länken!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.