0

NaNoWriMo 2016, dag 21

Posted by Bina on 2016-11-21 in 2016 |

Tredje veckan går mot sitt slut och jag ligger fortfarande rätt okej till. Jag har inte riktigt kommit så långt in i historien som jag velat under den här tiden, trots att jag skrivit mer ord än vad som behövs för att ändå hålla mig i rätt riktning. I helgen blev det inte alls mycket skrivet, inte alls som jag tänkt mig, men nu går snart sista veckan av stapeln och då jädrans ska fingrarna glöda. Jag måste ju även tillägga att det inte är helt lätt att ge sig in i NaNoWriMo när man samtidigt ska skriva examensarbete. Men, nu är ett av två mål för november klara, så nu kan jag fokusera på det som jag mest tycker om – att skriva!

dag21

Följ hur det går (mer “live”) via den här länken!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.