9

Veckans bokbloggsfråga

Posted by Bina on 2016-10-31 in 2016 |

Veckans-bokbloggsfragaDenna vecka är en relativt lugn vecka, hoppas jag. Förutom examensarbete och arbetsintervjuer är det ju den första november (imorgon!) som NaNoWriMo drar igång. Men först veckans fråga från Carola:

Jag är nyfiken på att se hur ni gör för att markera vart ni är i en bok. Så den enkla frågan är: viker du hundöron eller använder du bokmärke? Gärna bildinlägg denna vecka – jag vill se massor av fina bokmärken eller andra smarta lösningar.

 

bookmarkEn bild efterfrågades – en bild kommer här. Jag använder alltid sådana där små post-it liknande lappar för att markera var jag är någonstans och vilka citat eller händelser jag vill återkomma till. Jag är sjukt försiktig med mina böcker och viker aldrig hundöron eller markerar i dem (detta är en biblioteksbok, så skicket är inte  mitt fel). I mina egna böcker låter jag lapparna sitta kvar, eftersom det händer att jag emellanåt bläddrar i dem och återupplever det jag markerat.

Tags:

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.