1

Oktober och planering inför NaNoWriMo

Posted by Bina on 2016-10-07 in 2016 |

Aaaaah!

Det skriker inuti huvudet för tillfället. Jag insåg just att det är OKTOBER. En vecka in i oktober, för att vara exakt. Det innebär att inom fyra veckor är årets NaNoWriMo igång och jag har inte ens planerat för hur jag ska lägga upp det. Inte ens lite.

Eller jo, jag vet vad jag vill skriva om, men mer än så är det inte. Jag har material för för typ tre olika manus, men ingenting riktigt konkret och “påbörjansbart”. Under de kommande veckorna måste jag försöka få ihop en tydlig(are) synopsis än den jag har i hjärnan.

Jag vill verkligen vara med i år, och dessutom vinna. Förra året gick ju så otroligt bra.

Sista dagen! (NaNoWriMo 2015) – 3

Okej. Puh. Sista ruschen gick väldigt bra. Jag har dock ett kapitel kvar att skriva (det näst sista som binder ihop slutet), men det sparar jag till imorgon. NaNoWriMo 2015 har ändå gått förvånansvärt bra. Med 65 635 ord (166 sidor, Times New Roman, 1,5 radavstånd, 12pt) slänger jag in handduken och klappar mig på axeln.

nano30-3nanograf

Tags: ,

1 Comment

  • Nanowrimon som är så kul. Jag har visserligen bara varit med en gång – med framgång!- men är så himla sugen på att vara med igen. Fast i år funkar det inte med skrivprojekt, utbildning och jobb. Hoppas du fått ordning på hur vad du ska skriva nu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.