0

Kommer nog snart igång igen. Nog.

Posted by Bina on 2016-09-23 in 2016 |

Usch, vad den här senaste kursen har slitit i mig. Det är fullt sjå med att lära känna barn, personal och vårdnadshavare, göra uppgifter och aktionsforskning, samt fundera över examensarbetet. Jag har nu under en månads tid INTE LÄST ETT ENDASTE JOTA! Skärpning, om jag får be.

Skrivandet har såklart också fått ligga i lä, liksom bloggandet (och läsandet av andras bloggar). Jag känner mig så beroende när jag nu erkänner att mitt liv plötsligt försvann. I alla fall en bit av det. Isolering i fängelsecell är mildare. Typ.

Och mitt i allt det här måste jag börja tänka på att söka jobb, för annars blir det lite knapert efter jul… Fast det lär inte vara särskilt svårt för en nästan-examinerad förskollärare att få jobb i dagens läge? Hell yes!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.