0

Sista terminen och allt det där

Posted by Bina on 2016-08-31 in 2016 |

Sommaren kändes så otroligt lång, men tror det beror på att jag ett tag pendlade till jobbet från stugan och sedan bara fortsatte bo där när semestern kom. Jag har skrivit en hel del, kommit över några trösklar som länge sträckt sig allt högre. Inte läst. Inte en enda sida i en enda bok. Det har varit rätt skönt, samtidigt som det känts stressande. Jag läser ju alltid!

Nu är det istället stressande på riktigt; praktik med aktionsforskning, utvecklingssamtal och mycket eget ansvar. Egentligen inte så mycket utöver det jag gör när jag jobbar, men nu ska mitt arbete granskas av både universitetslärare och studenter. Därefter följer examensarbetet.

I måndags var förresten första gången som jag officiellt fick skriva mitt nya efternamn. Kommer krävas några gånger till innan jag får in snitsen. Den 27 augusti blev vi nämligen fru och man, min sambo och jag. Det har inte varit lätt att hålla det hemligt, måste jag säga.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.