0

Om du vågar

Posted by Bina on 2016-07-19 in Abbott, Megan |

Titel: Om du vågar (Dare me)
Författare: Megan Abbott
Betyg: 5 av 10

om-du-vagarAddy Hanlon har alltid varit i skuggan av Beth Cassidy, i vått och torrt. Nu är de seniorer och leder cheerleadinglaget där alla lyssnar till dem, men allting ändras när en ny coach tar över. Beths plats som lagkapten slopas, Addy får nya vänner och ett självmord utreds som mord (wow, vad min beskrivning av boken får den att låta mer spännande än vad den faktiskt är).

Det är cheerleading. Varför jag överhuvudtaget plockade upp boken minns jag inte, men förmodligen av samma anledning till att det låter spännande och bra. Jag blev aldrig särskilt insatt eller brydd om historien, karaktärerna var så tråkigt stereotypiska och överdimensionerade och småsaker gjordes till världens grej. Inte min typ av bok helt enkelt. Den har beskrivits som thrilleraktig och spännande, men jag fann den bara oerhört tråkig. Dessutom förstår jag inte heller kulturen med att tjejerna hela tiden träffas hemma hos coachen för att träna. Det känns bara så konstigt och främmande, men det kanske är så det fungerar? Jag är inte insatt i ämnet överhuvudtaget.

Det jag däremot tycker om är det målade språket. Det var fantastiskt.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.