0

Endgame: Kallelsen

Posted by Bina on 2016-06-13 in Frey, James |

Titel: Endgame: Kallelsen (Endgame: The Calling)
Författare: James Frey
Serie: Endgame (#1)
Betyg: 6 av 10

endgame kallelsenI tusentals år har Spelet hållits hemlig för mänskligheten, förutom de tolv ursprungsätterna. I generation efter generation har de istället förberett sig för Kallelsen. Och när Kallelsen kommer börjar Spelet. Den sista som överlever är den som vinner och priset är att inte utplånas.

Alltså. Den här boken. Den känns som en rip off av Hunger Games, fast i större skala. Och mer blod. Mer förödelse. Den är inte direkt något mästerverk, utan det som håller mig kvar är underhållningsfaktorn. Den är väldigt grafisk, väldigt stereotypisk, och det är alltigenom som en actionfilm. Omöjliga stunts och allt vad det hör till.

Jag saknar tanke, känsla och reson, men den hade gott om fart.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.