0

Skrivperiod börjar … nu!

Posted by Bina on 2016-06-04 in 2016 |

Igår var sista dagen för terminen. Jag “kämpade” in i det sista med en inlämningsuppgift som jag bara skjutit framför mig, skrev klart den och skickade in. Just nu finns alltså inget måste för mig att göra (om inte jobbet kräver vikarier), så vad passar inte bättre än att jag tar tag i det där manuset jag precis gjort delar av en synopsis på?

För ett par dagar sedan skrev jag om yWriter och hur det verkar bra på det sätt jag behöver för att organisera mitt skrivande. Utifrån synopsisen jag lagt upp i programmet är de två första scenerna redan skrivna (och de känns för närvarande som fantastiska scener, men vi vet ju alla hur den där känslan kan svikta), och ännu har det inte mattats av. Skrivflytet, menar jag då.

För närvarande har jag så mycket i huvudet som vill ut (när jag skriver det här inlägget är det relativt sent) att allting klumpar ihop sig till en enda röra. Jag vill ju att manuset ska vara färdigt. Otålig? Lite kanske. Har ju precis lagt ett manus åt sidan för att vila innan jag kanskeeventuellt skickar in det närmare hösten. Eller till våren. Vi får se hur kommande projekt artar sig. Just nu är allting bara så spännande!

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.