1

100

Posted by Bina on 2011-06-23 in 2011 |

Detta blir mitt hundrade inlägg och jag känner på mig att det utan problem kommer bli lika många till. Jag trodde aldrig att jag skulle orka hålla ut att blogga så här länge. Bloggen är en plats där jag kan ventilera mig lite över allt som har med skrivandet att göra då ingen orkar lyssna på mina långa utlägg hemma. Jag funderade ett tag innan jag startade om jag istället skulle skaffa mig en skrivbok att skriva ned alla tankar i, men det blir inte alls samma sak eftersom det inte går att få någon respons på alla funderingar då.

Det värmer inom mig att se hur ni återkommer varje dag för att läsa det jag har skrivit. Då känner jag att det inte är helt meningslöst att fortsätta (även om jag kan ha lite torka ibland).

Tags:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.